.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Bassin de Vichy (bekken)

Vichy is een plattelandsstad met voorzieningen in de nabijheid van dat platteland, om overal aan uw behoefte aan natuur en gezonde recreatie te kunnen voldoen.
Liefhebbers van geschiedenis en architectuur kunnen zich laten verleiden door de weelde van het keizerrijk van Napoleon III en de overblijfselen van de belle époque. Wie het eerder voor uitstappen en voorstellingen heeft, kan dan weer het casino bezoeken en van de twee opera-, dans-, theater- en muziekseizoenen genieten.

Wat te doen in Vichy

In de grote toeristische trekpleister die Vichy is, nodigen wij u uit om te ontdekken hoe u zich met uw gezin of met twee op een natuurlijke en luxueuze manier kunt ontspannen, ongeacht uw leeftijd, behoeften…
Er worden talrijke programma's aangeboden aan wie zich wil inspannen, herbronnen, ontspannen of vermaken, of die vier tegelijk wil doen.

 

Lac d'Allier
Lac d'Allier

-   Waterskiën en gemotoriseerde watersporten op het Lac d'Allier (meer)
-    Kanotochten
-   Wandel- of mountainbiketrajecten
-   Vakanties in het teken van lichaamsverzorging en wellness
-   Observatiepost voor trekvissen
-   Luchtdopen in een luchtballon
-   Paardrijden
-   Bezoek aan de kastelen van Billy en Busset

 

Cultuur en evenementen

Cultuurseizoen in de zomer met de festivals Cour du Soir in Cusset en Les Jeudis de Vichy, het operaprogramma, het paardenseizoen op de renbaan van Vichy-Auvergne en tal van sportevenementen.

U vindt deze verscheidenheid in een vlot bereikbare, groene stad met 140 hectare aan parken en een bijzonder uitgestrekte wateroppervlakte.

 

Vichy staat voor mensenmaat: onmiddellijke nabijheid van het Palais des Congrès met het stadscentrum en de hotels, de parken, de sport- en kuurinstallaties. U kunt er gemakkelijk alles te voet doen.
Opera van Vichy
Opera van Vichy

Dankzij deze mensenmaat, en het weldoordachte hedonisme ervan, zult u van een rijk en atypisch architecturaal erfgoed kunnen genieten, waarbij alle vakantiestijlen door elkaar lopen: het operagebouw, de Galerie des Sources, de chalets van Napoleon III, de Source des Célestins (bron), Hôtel Aletti…

 

Wellnessvakantie in Vichy

Vichy herbront lichaam en geest, want Vichy, een kuuroord en wellnessstad, staat in het teken van lichaamsverzorging.
Het kuurcentrum Vichy Célestins en het Centre Thermal des Dômes bieden u lichaamsverzorgingen aan op basis van actief, warm bronwater dat rijk is aan minerale zouten en sporenelementen.
Uw dorst naar zuiverheid en vitaliteit zal worden gelest.
En niemand zal het u kwalijk nemen als u de boetieks in de omgeving aandoet, om uw wandeling in één van de mooiste kuuroorden van Frankrijk perfect af te sluiten.

ook te bekijken

Alle selekties
Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums