.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Steden en avonturen in de stad

De ziel van de Auvergne komt ook tot uiting in de steden.
Van Montluçon tot Saint-Flour, via Clermont-Ferrand en Le Puy-en-Velay, bieden de steden u een bijzonder rijk erfgoed met een geheel eigen karakter aan.
De steden van de Auvergne zijn harmonisch geïntegreerd in hun natuurlijke omgeving en daardoor uitstekend geschikt voor uitjes in de stad.

De steden van de Auvergne zijn getekend door het verleden, maar gericht op de toekomst: ze bieden een perfecte combinatie van moderniteit en tradities.

Vijf steden in de Auvergne, Clermont-Ferrand, Montluçon, Moulins, Le Puy-en-Velay en Riom, hebben het kwaliteitslabel "Villes d’Art et d’Histoire" (steden van kunst en geschiedenis) gekregen.
De talrijke festivals die georganiseerd worden rond de levendige culturen en openstaan voor de wereld, zijn stuk voor stuk getuigen van de nieuwe dynamiek van de Auvergne.

 

Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand

ook te bekijken

Alle artikelen Escapades Citadines
Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums