.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Cantal in de Auvergne: Niet alleen befaamd op het gebied van Franse kaas!

Cantal als toeristische trekpleister!
Laat u in de Cantal verleiden tot een natuurlijke reis in het hart van de vulkanen en de mooiste bronnen van de Auvergne. Hier nodigen bergen, gebergten, meren en rivieren u uit tot een scala aan activiteiten: op tocht gaan, vissen, paardrijden, fietsen, als wielertoerist of mountainbiker, alpineskiën en langlaufen… op ontdekking naar een authentieke natuur en een soms superieur grondgebied.
De Puy Mary, "Grand site de France" (mooi plekje van Frankrijk)
De Puy Mary, "Grand site de France" (mooi plekje ...

Zowel in de winter als de zomer voor ieder wat wils

In het departement Cantal zijn alle (recreatieve) activiteiten levendig, talrijk, typisch en binnen uw bereik. Voet zetten op de puy Mary, "Grand Site de France" (mooi plekje van Frankrijk), of de hellingen van skioord Le Lioran af skiën? Zowel de winter als de zomer bieden talrijke sensaties, waarbij u altijd kunt genieten van adembenemende landschappen en zuivere lucht die u weer moed geeft.

 

Cultuur snuiven in Cantal

Laat u verrassen tijdens een bezoek aan het architecturale erfgoed van Cantal, zoals het Viaduc de Garabit, een bouwwerk van Gustave Eiffel, net als de kwaliteit en de verscheidenheid van de romaanse bezienswaardigheden.


Salers
Salers
's Avonds is het nooit te laat voor een moment van ontspanning en welzijn in het thermoludieke centrum van Chaudes-Aigues of voor een gezellig samenzijn met uw gezin rond een aangename tafel in één van de talrijke restaurants, waar wij ons plaatselijke vlees (Ha! Het Salers-rundvlees!), en onze streekgebonden vleeswaren en kazen (cantal, Salers, Carré d’Aurillac…) graag met u delen.

 

Informatiepunten in Cantal

De VVV-kantoren van de Pays d’Aurillac, de la Châtaigneraie, de massif Cantalien, de Salers en de Saint-Flour verwelkomen u en brengen u met het grootste genoegen de liefde voor de Cantal in de Auvergne bij, een departement dat gekenmerkt wordt door een zuivere natuur, een hoge kwaliteit en hartelijke uitwisselingen!

 

ook te bekijken

Alle selekties
Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums