.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
Gour de Tazenat
Gour de Tazenat

Water in de Auvergne: recreëren op en rond een spiegelende oppervlakte

Vakantiegangers die graag aan de wateren recreëren kunnen hun hart ophalen in de Auvergne. Deze regio bevindt zich namelijk in het hart van Frankrijk, en is rijk aan dit onontbeerlijke element. De regio heeft een overvloed aan natuurlijke meren, wilde rivieren, meren, watervallen... Het water is alomtegenwoordig, in al haar vormen.

Lac de la Crégut, Cantal
Lac de la Crégut, Cantal

Bekende wateren in de Auvergne

De kwaliteit en de weldaden van het water van de Auvergne zijn overigens terug te vinden in bekende internationale benamingen, zoals Volvic, Vichy Célestin, Arvie…

Wilt u ten volle van uw vakantie in Frankrijk genieten, dan is het water van de Auvergne een uitstekende troef. Het biedt u tal van mogelijkheden: badkuren, watersporten (rafting, kanovaren), vissen, zwemmen onder de zomerse zon...

 

Water, uitstekend geschikt voor sport en recreatie

Of u nu gaat zwemmen, kajakken, rafting, zeilen, waterskiën: de wateroppervlakten werden ingericht om onze bezoekers die van actie houden te verwennen. Deelnemen aan recreatieve en verfrissende activiteiten is een uitstekende manier om volledig op te gaan in de landschappen die u omgeven.

 

Hôtel de Paris, Moulins
Hôtel de Paris, Moulins

Kuurregio van Frankrijk

Het kuuraanbod in de Auvergne is bijzonder ruim: wellness, kuuroorden, hamams, thermoludisme … (warmwaterbronnen voor vermaak en herbronning) Het kuurwezen is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis en de cultuur van de Auvergne, en heeft een architecturaal toperfgoed en een sterke traditie van gastvrijheid nagelaten. De Auvergne telt 10 authentieke en pittoreske kuuroorden, die u kunt ontdekken tijdens een vakantie die wellness en levenskunst combineert.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums