.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Wandelen in de Auvergne met uw gezin...

Welke wandelingen kunt u met uw kinderen doen?
Voor uw vakantie in het hart van Frankrijk stellen wij in de Auvergne rustige en gemakkelijke wandelingen voor, die bij iedereen de batterijen opladen.
Ontdek samen met uw gezin de ongerepte en natuurlijke landschappen.

Vallée de Chaudefour
Vallée de Chaudefour

Familiewandelingen

Volg op de wegen van het departement Puy-de-Dôme de gele vlinders.
De minder dan 2 uur durende wandelingen langs deze vlinders zijn bedoeld voor jong en oud, en worden "les balades de Léa et Tino" genoemd. U kunt ook in de VVV-kantoren terecht voor de beschrijving van deze wandelingen. Er zijn er een vijftiental in elk departement.
Iets stimulerender maar net zo makkelijk is de 2 uur durende tocht die aan het Lac Chambon (meer) vertrekt, u tot aan de voet van de oude vulkaan Dent du Marais leidt, en u vlak bij het bijzonder mooie middeleeuwse Château de Murol (kasteel) brengt.

 

In de Cantal werd de kloof van de rivier de Jordanne voor het publiek opengesteld. U kunt er op een veilige manier met uw gezin wandelen.
Er werden veiligheidsvoorzieningen aangebracht, waardoor het mogelijk is om met uw gezin een bezoek te brengen aan deze ongerepte, bijzonder kleurrijke en zeer woeste plaats, waar het licht en de echo de indruk wekken dat u zich in een enorme grot bevindt.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums