.

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
Vulcania

Vulcania, alles weten over de vulkanen

Vulcania is een uitzonderlijke plaats die uniek is in Europa, waar je ter plaatse kennismaakt met het spektakel van de vulkanen. Met een bezoek aan het park kan je de natuur echt aan den lijve ondervinden, jong en oud inwijden in de mateloosheid en het mysterie van de vulkanen, maar je ook overgeven aan adembenemende attracties om de vulkanische krachten te ervaren.
Met de natuur op die manier in gedachten aanschouwde het park Vulcania het levenslicht.

Elk jaar komen meer dan 300 000 bezoekers zich aan de vulkanische krachten onderwerpen.
Kinderen komen naar dit recreatiepark om er sterke sensaties te voelen. Vulcania is echter ook een ontdekkingspark met een pedagogische en wetenschappelijke taak. Het recreatiepark duikt te midden van het natuurlijke erfgoed op, in het hart van de vulkaanketen, op enkele kilometers van de Puy de Dôme.
Uw gezicht en uw gehoor worden op scherp gezet, terwijl u in heel uw lichaam de aardschokken van een aardbeving of de verbijsterende explosie van een meteoriet die de aarde doorboort voelt.
De meeste attracties werden in 2007 herzien, waardoor ze zeer modern en technisch erg geavanceerd zijn. Elke jaar wordt een nieuwe attractie toegevoegd aan het programma van de activiteiten: een reden te meer om Vulcania te ontdekken en te herontdekken!

 

Embarquez dans le simulateur de séismes

Neem plaats in de aardbevingssimulator

In Vulcania kan je je vermaken en leren, genieten en basiskennis opdoen, door de aarde veroorzaakte sensaties voelen en de vulkanen beter begrijpen. Je ontdekt er dat het machtigste spektakel dat van de natuur en de aarde is. Alles wordt prachtig geënsceneerd aan de hand van indrukwekkende attracties, zoals de gloednieuwe Dragon Ride, De Grote Geiser of De Reuzenmaquettes...

 

Meer informatie over Vulcania vindt u op de Nederlandstalige website: http://www.vulcania.com/index.php?id=2&L=3

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Zoekt naar beschikbare datums