.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Vissen in de Auvergne met David Frobert

David Frobert, die volledig in de Auvergne ingeburgerd is, vist allang in de zo bijzondere rivieren van de Auvergne. Deze liefhebber van landschappen (David is een beroepsfotograaf) vergaapt zich dagelijks aan een verscheidenheid van weinig alledaagse decors. De meren, vijvers en kanalen hebben geen geheimen meer voor hem. Nochtans ontdekt hij tijdens elke visuitstap een nieuw facet van de Auvergne.

David Frobert - Visser en fotograaf
David Frobert - Visser en fotograaf

Een Auvergne dat zowel woest als vredig is

"Ik voel me echt thuis als ik aan het vissen ben in de Auvergne. De weelderige plantengroei en de lichtsterkte dragen bij tot de gedempte rust en het intieme karakter van onze waterlopen.
De regio onderscheidt zich door de verscheidenheid van vissen die er huist. Van het vissen op forel in de Cantal tot de rivieren met roofvissen van de Allier en van de meren van de Puy-de-Dôme tot de Haute-Loire: voor de zoetwatervisser ligt een echt paradijs te wachten.
Vissen op karper voor sommigen, op snoek of snoekbaars voor anderen... Er is voor elke visser wel een plaats waar hij zijn hartstocht kan botvieren!
Van onstuimige rivieren tot stille vijvers: de visliefhebber heeft het naar zijn zin. Hij kan mooi genieten van ongerepte ecosystemen die een waterkwaliteit bieden die niet te vergelijken is met andere regio's. Deze zuiverheid is een voorrecht dat een permanent karakter moet krijgen."

 

Vissen in de Cantal
Vissen in de Cantal

De vrijheid om op te gaan in uw passie, in harmonie met de natuur

"Door te vissen in de Auvergne krijg je ook de gelegenheid om typische cafeetjes te ontdekken. Op het programma: de volledige plaatselijke gastronomie die je kan proeven, met met name de beroemde kazen van de Auvergne. Het ene plezier na het andere beleven, wat is daar mis mee?"


David Frobert

Visser en fotograaf


ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums