.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Tyrolienne Fantasticable: de supertokkelbaan van Super-Besse

Vlieg supersnel over het skioord Super-Besse in de bergen van de Sancy! De Tyrolienne Fantasticable is het hele jaar open. Deze tokkelbaan neemt je mee in een vogelvlucht van soms 120 km/u over een afstand van 1,6 kilometer en 45 meter boven de grond!

Adrenalineshot van 80 seconden!

Geniet hoog boven het skioord van vergezichten op de bergen. U roetsjt, veilig vastgegespt in een degelijke 'vliegkooi', over de skihellingen en eindigt met een fantastische vlucht over het 240 meter lager liggende Lac des Hermines.

 

Super-Besse
Super-Besse

Alleen of met z'n tweetjes, alles kan!

Ga solo deze gewaagde afdaling aan, of gil samen van de pret! U ontkomt niet aan enkele veiligheidsregels: helm, vliegkooi en karabiners. Teens vanaf 12 jaar die 35 kilo of meer wegen kunnen solo. Kinderen vanaf 8 jaar mogen met een volwassene mee in een tandemvlucht. Voor tandemvluchten mag het verschil tussen het gewicht van de twee vliegers niet meer dan 40 kilo zijn, met een maximum totaalgewicht van 150 kilo (dit geldt ook voor de solovluchten).

 

Nuttige info

Het ticket bevat ook de heenweg op de stoeltjeslift van Falaise naar het vertrekpunt van de tokkelbaan. Tickets zijn online te koop (in het Frans) en bij het houten hutje naast de stoeltjeslift. Reserveren wordt sterk aanbevolen.

Koopt u uw ticket online, meldt u dan 20 minuten voor de op het ticket vermelde vertrektijd bij het hutje. Reken een uur van de incheck totdat u weer terug bent in het skioord (een kwartier lopen van de stoeltjeslift naar de tokkelbaan).

 

Meer informatie


 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums