.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Trektochten in de Auvergne met Alain Pons

Dankzij de gevarieerde reliëfvormen en verbluffende landschappen is de Auvergne ideaal voor trekkers. Alain Pons kan het weten. Als berggids doet hij niets liever dan zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met de natuur en de omgeving. Terwijl deze bedachtzame professional uitwijdt over de omgeving, verliest hij de veiligheid van zijn publiek geen seconde uit het oog.
Alain vertelt ons alles over de kenmerken die van de Auvergne een buitengewone regio voor liefhebbers van trektochten maken.

Alain Pons - Wandelgids en fotograaf
Alain Pons - Wandelgids en fotograaf

In de Auvergne kan iedereen op tocht gaan!

"Doordat de routes voor trektochten zo verscheiden zijn, is er voor elk wat wils.
Zelfs wandelingen met uw gezin, met wandelwagentjes op de paden, behoren tot de mogelijkheden.
Aangegeven paden, gidsen, topgrafische afbeeldingen: er wordt alles aan gedaan om u gemakkelijker de weg te laten vinden in het gebied.
De meest ervaren beoefenaars kunnen voor sportievere, veeleisende routes voor trektochten kiezen, alleen of met een erkende gids voor het middelgebergte."

 

Massif du Sancy
Massif du Sancy

Trektochten combineren met andere activiteiten

"De nieuwkomers combineren het plezier van op tocht te gaan met andere activiteiten die in de Auvergne aangeboden worden: de fauna en flora observeren, of zich te goed doen aan de regionale gastronomie! Ze kunnen hun trektochten ook combineren met een kennismaking met het vulkanisme, het leven in de bergen en de talrijke meren.
Dankzij de kwaliteitslabels kan er gekozen worden voor comfortabele verblijven die afgestemd zijn op de behoeften van de trekkers."

 

Alain Pons

Wandelgids en fotograaf


ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums