.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Sneeuwschoenen in de Auvergne, pure tochten in ongerepte sneeuw

Met sneeuwschoenen aan uw voeten en zuivere lucht in uw longen zorgt de stilte van een toegankelijke berg er tijdens gevarieerde, gemakkelijke en altijd gezellige tochten voor dat u zich kunt herbronnen. De landschappen en het plezier zijn enorm, en de rust en de sensaties zijn intens.

Een tocht met sneeuwschoenen moet u echt eens geprobeerd hebben!

Ervaring is absoluut niet nodig. Met de sneeuwschoenen aan uw voeten en uw neus in de frisse lucht moet u maar één ding doen: stappen.
Tijdens een korte of lange tocht komt u overal; niet op de platgetreden paden, maar wel op aangegeven en ongerepte paden.
Het belangrijkste is de kwaliteit van de omgeving, de verscheidenheid van de ruimten waar u doortrekt, de kalmte en rust ervan: de Auvergne heeft dat evenwicht.

 

Tochten met sneeuwschoenen in Guéry
Tochten met sneeuwschoenen in Guéry

Waan u even een pelsjager in de bossen; de witte vulkanen en meren van de Auvergne laten er zich bewonderen in een nieuw daglicht, in de vreedzame witte rust van een wintersprookje. Iedereen stapt op zijn eigen ritme, gedurende een middag, een dag of een avond. Iedereen voelt dat hij leeft en voelt zich weer opleven: de Auvergne schenkt mensen dat plezier.

 

Tal van vakantieoorden bieden de diensten van berggidsen aan. Deze gidsen weten alles over het ecosysteem in de bergen en hebben respect voor ons natuurlijke erfgoed. Aan uw zijde vertellen ze u alles over de biodiversiteit en ontcijferen ze de sporen van het dierlijke leven.
De wandelingen, uitstekende gelegenheden om een sneeuwballengevecht te houden, worden gewaardeerd door groot en klein. Een sportievere aanpak zorgt voor dezelfde weldaden als het maken van langere tochten. Ruimschoots voldoende, dus, om in elk seizoen uw drang naar de natuur en ontdekkingen te bevredigen.
In de Auvergne worden onze uitstappen vaak opgeluisterd met feestelijke momenten, waarop u kunt kennismaken met het goede leven en de warmte rond specialiteiten van de Auvergne.
Zuivere momenten van gedeelde gezelligheid...

 

Meer informatie

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums