.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Sledehonden, stille krachten van de Auvergne

Voor uw tochten door of uitstappen in het ongerepte winterse Auvergne bieden wij sledehondenspannen aan, een atypisch en authentiek noords vervoermiddel voor volstrekt veilige tochten met uw gezin.

In de Auvergne kunt u aan de slag met de hondenslee, een eeuwenoud vervoermiddel uit de noordse landen dat in Frankrijk een nieuw leven kreeg voor ieders plezier. Een tocht met de hondenslee is een natuurlijke manier om een frisse neus te halen en de besneeuwde landschappen te waarderen, met het grootst mogelijke respect voor het milieu.

 

De kids zullen er gek op zijn!
De kids zullen er gek op zijn!

Geniet van het winterlandschap in de Auvergne

Een natuurlijk erfgoed met pistes die uitsluitend voor hondensleeën bestemd zijn, wacht u op in de vakantieoorden van de Auvergne: Le Mont Dore, Besse - Super Besse, Chastreix Sancy, Le Lioran, Les Estables, de noordse gebieden van Sancy (Murat-le-Quaire, Pessade), Les Crêtes du Forez.

 

In Les Estables, skioorden in de Haute-Loire, wachten de sleehondendrijvers u op. Na een snelle kennismaking met de technieken voor het besturen van een slee krijgt u de teugels in handen en bent u klaar om uw honden over de besneeuwde oppervlakten te leiden. De meute, die staat te trappelen om vooruit te snellen, bestaat uit husky's en andere atletische noordse hondenrassen. Bossen, ongerepte paden en grote open plekken worden uw speelterrein voor een verbazingwekkend en onvergetelijk avontuur.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums