.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Recreatiepark en dierentuin Le PAL

Le PAL ligt 30 kilometer ten oosten van de stad Moulins in de Allier. Een uniek recreatiepark: een combinatie van sensationele attracties voor alle leeftijden en een dierenpark met meer dan 100 diersoorten en 600 dieren die in een natuurlijke omgeving leven.

Le PAL
Le PAL

Attracties voor het hele gezin

Ontdek de 26 spannende attracties van Le PAL: achtbanen, een piratenschip, rivierafdalingen, een reuzenraft, ritjes voor de kleintjes en nog veel meer!

Test de Alligator Bay, een reis door een 'bayou' van Louisiana met waterkanonnen, of de Twist, een dolle, draaiende coaster van 470 meter die tot 22 meter hoog gaat.

 

Eigentijds dierenpark

Dieren van over de hele wereld leven in een gecontroleerde vrijheid. Maak kennis met de chimpansees, olifanten (inclusief de twee die in het park zijn geboren!), leeuwen, tijgers, giraffen, beren, stokstaartjes, zebra's, maki's, om er een paar te noemen...

 

De hele dag door kunt u gratis shows bijwonen, waarin zeehonden en roofvogels de hoofdrol spelen. Beleef een unieke ervaring en draai een dag mee met de dierenverzorgers om nog dichter bij de dieren te komen.

 

Le PAL lodges: originele accommodatie

Op vakantie op een Afrikaanse steppe midden in de Auvergne! Uniek in Europa: dit park bevat 31 paallodges zoals u ze ook ziet in Afrikaanse natuurreservaten. Elk huisje is uitgerust met een badkamer, twee slaapkamers en een ruim terras om de dieren in hun natuurlijke omgeving te observeren.

 

Le PAL lodges: originele accommodatie
Le PAL lodges: originele accommodatie

Zeven lodges staan aan het water en geven volop uitzicht op de nijlpaarden, pelikanen, reigers en andere vogels. U kunt ook kiezen voor een lodge met uitzicht op de savanne voor observatie van de antilopes, gnoes, zebra's, koedoe's, spiesbokken, struisvogels en kraanvogels. In nachtexcursies leert u ook andere facetten van dierenwereld kennen.

 

Bij de ingang van het lodgepark ligt het Tanganika restaurant waar plaatselijke en exotische gerechten geserveerd worden in een Afrikaanse sfeer. Geniet van een cocktail of maaltijd met uitzicht op de savanne en zijn inwoners.

 

Het lodge-arrangement bevat een dag in het park, een nacht in een lodge en diner en ontbijt in het Tanganika restaurant. Bezoek de website om de prijzen en beschikbaarheid te kennen.


ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums