.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Op vakantie op de boerderij

Gezelligheid, lekkere hapjes en verrassende ontdekkingen staan u te wachten tijdens uw boerderijvakantie in de Auvergne.

Profiteer van uw vakantie om allerlei aangeboden activiteiten te beleven: boerderijbezoeken, proeven van plaatselijke producten, dineren in een ferme-auberge...

Boerderijbezoeken

De Auvergne opent zijn boerenwereld voor gezinsuitstapjes of een leerzaam groepsbezoek. Veel boerderijen organiseren rondleidingen op hun bedrijven. Kom meer te weten over het maken van diverse producten uit de Auvergne: kaas, vlees, honing en nog veel meer. En natuurlijk mag u het eindproduct proeven!

 

Salerskaas maken op de boerderij
Salerskaas maken op de boerderij

'Bienvenue à la Ferme'

Ontmoet boeren van het netwerk van Bienvenue à la Ferme tijdens uw vakantie. Smul van hun zelfgekweekte producten en stop voor een hapje of maaltijd bij een ferme-auberge. Overnacht in hun chambres d'hôte, vakantiewoningen of op hun campings. Deel hun dagelijks leven op de boerderij en doe mee aan leerzame ontdekkingsactiviteiten. Welkom op de boerderij, ervaar het boerenleven van dichtbij!

 

'Accueil Paysan'

Voor een alternatieve vakantie…

De boer, 'paysan', ontvangt u in zijn huis en aan zijn tafel in een cottage of herberg op het platteland van de Auvergne. Een gelegenheid om kwaliteitsproducten te proeven van boerderijen uit de omgeving. De boer en zijn gezin vertellen u graag over hun liefde voor hun werk en hun vakkennis.

Bekijk alle boerderijen van Accueil Paysan

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums