.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
Lac Chauvet, Massif du Sancy
Lac Chauvet, Massif du Sancy

Natuur in de Auvergne

Natuurliefhebbers komen tijdens hun zomervakantie massaal naar de Auvergne om hun lichaam en geest te zuiveren! De Auvergne heeft reliëfvormen die geschikt zijn voor alle recreatieve activiteiten, en vormt op die manier een echt speelterrein dat bij de hele familie in de smaak zal vallen.

Parapenten
Parapenten

Natuurlijk recreëren in de bossen rondom Massif du Sancy

Een verblijf in het groen van Auvergne is zeer geschikt voor gezinnen die houden van groene vakanties. Geniet van ludieke activiteiten of sportactiviteiten, allen volledig in harmonie met de natuur. De ronde vulkanen, het heldere water van de rivieren, de gevarieerde plantengroei: hier schreeuwt alles om activiteiten in de buitenlucht! Tochten, zwemmen, rafting, mountainbiken… De mogelijkheden zijn talloos en beantwoorden aan ieders verwachtingen. Alle liefhebbers van zuivere lucht, zowel kinderen en tieners als senioren, vinden hier hun gading!

 

De natuur in vogelvlucht... laat u meeslepen!

Raftafvaart van de Gorges du Haut-Allier (kloof)
Raftafvaart van de Gorges du Haut-Allier (kloof)

Parapenten, deltavliegen, ballonvaren: ga de lucht in en bewonder de schoonheid van de landschappen in de omgeving. Voor vissers die van rustige plekjes houden, is de Auvergne met 23 000 km aan permanente waterlopen een stukje paradijs. Onze meren en rivieren zitten vol forellen, karpers en snoeken.

 

Voor het plezier van de liefhebbers van tochten

Zowel te voet en per fiets als te paard kunt u aan de hand van korte of lange tochten echte momenten van rust beleven. Voor het aanschijn van dergelijke vergezichten zult u niet ongevoelig blijven voor de eenvoudige en echte charme van de natuur.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums