.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Nattitude: meer dan een label, een levenshouding

Nattitude is een selectie van hotels, vakantiewoningen, chambres d'hôtes en campings die anders dan anders en door en door milieubewust zijn. Op deze plekken beleeft u de Auvergne op een diepgaande, stimulerende en ontspannende wijze, vanuit een alternatieve invalshoek.

Meer dan honderd originele, goede adressen bieden themavakanties (milieugevoelig, sportief, familie en weerzien, levenskunst en cultuur) voor een onvergetelijke ervaring met het gezin of met vrienden.

Kwaliteit als tweede natuur

De Nattitude-accommodatie beantwoordt aan de nieuwe eisen van een doelgroep die niet alleen van de natuur houdt, maar ook van een verzorgde service. Via de kwaliteit van het gebouw en de plek, maar ook via een service op maat en voorgestelde wellnessactiviteiten.

Nattitude selecteert, geheel in lijn met het DNA van de Auvergne, streekgebonden accommodatie en stelt de natuurlijke kwaliteiten voorop.


Unieke plekken

Stijlvolle dorpen, symbolische plekken, kamers met uitzicht, opmerkelijke natuurlijke omgeving of regionale natuurparken: Nattitude-bedrijven hebben gevoel voor het vinden van fijne plekken. In de Auvergne hebben ze een ruime keuze. En u dus ook!

 

Een milieubewuste houding

Het is niet omdat er meer dan genoeg buitengewone natuurlijke elementen beschikbaar zijn dat deze verspild moeten worden. Integendeel! Weldoordachte ligging, bouwmaterialen van kwaliteit, energiebesparing en recyclingreflexen dragen bij tot een verantwoorde vakantie.

Comfort: natuurlijk!

Comfort en een vakantie op het platteland gaan best samen. U wordt ontvangen in ontspannende, rustgevende kaders en sferen, in een diversiteit van stijlen en van verschillende aard.

 

Op één lijn met de omgeving

Waarom het ver zoeken als het dichtbij ook heerlijk is? ... Nattitude-accommodaties houden van 'vlakbij' en zetten alles op naburigheid om uw vakantie te verlengen en u alle kleuren en smaken van de Auvergne te laten ontdekken. U zult er geen spijt van hebben!

 

Gerichte services

Het lijkt misschien niet veel, maar een volledig ingerichte ruimte om aan uw fiets te sleutelen, breedband WiFi in alle kamers, of een kaasplateautje zelfs als u laat aankomt, dat zijn zaken die gewaardeerd worden. Tot uw dienst!

 

Kies uw Nattitude-accommodatie

 

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums