.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
Mountainbiken in het Cantal-gebergte

Vindt u deze foto leuk ?

Mountainbiken in het Cantal-gebergte

Mountainbiken in de Auvergne

Wegen, paden, bergwegen en lanen… de mooie, afwisselende Auvergne is perfect voor ATB-ers. Talloze gemarkeerde en in gidsjes beschreven routes nodigen uit het gebied op een originele manier te ontdekken. Ga naar een van de geregistreerde mountinebikecentra van de Auvergne voor tochten en services voor mountainbikers.

Tochten waar je niet omheen kunt

Er zijn ongelofelijk veel interessante tochten te maken, maar hieronder treft u een selectie van klassiekers aan die ook de meest veeleisende fietsers tevreden zullen stellen.

 

"Grande Traversée du Massif Central à VTT"

Deze schitterende, 666 km lange fietstocht dwars door het Centraal Massief per ATB maakt het mogelijk vanuit Clermont-Ferrand in tien tot twintig dagen Montpellier te bereiken.

Gids in Frans or Engels

 

Mountainbiken in het natuurpark Livradois-Forez
Mountainbiken in het natuurpark Livradois-Forez

"Tour VTT du livradois-Forez"

Deze route, uniek in zijn soort, is een 232 km lange rondtocht per ATB van 5 tot 7 dagen door de streek Livradois-Forez, het oostelijk gedeelte van de Auvergne. De route is onder te verdelen in tochten van 2, 3 of 4 dagen en bestaat uit 23 gemarkeerde etappes met allerlei mooie verrassingen.

Gids in Frans

 

"Le Velay des trois rivières"

Het gebied Le Velay des Trois Rivières is bekoorlijk en heeft een zeer eigen identiteit. Volkanen, graniet, beken vol forellen, woeste kloven, beboste bergtoppen en weids uitgestrekte landerijen. En vooral mensen die via landbouw, industrie en toerisme leven in dit bergachtige gebied hebben gebracht. 39 gemarkeerde routes van 9 tot 44 km lang om dit gebied per ATB te verkennen.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums