.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

La Ribeyre, vijfsterrenontspanning in de Auvergne

Sunêlia La Ribeyre***** ligt in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Vulkanen van de Auvergne, in een groene omgeving tussen de bergen en het schilderachtige landschap van de bergen van de Sancy. Hier kampeert u in ‘superdelux’ comfort.
Waterpark
Waterpark

U reist met uw gezin? Profiteer van ons grote waterpark met glijbanen en waterspellen, ons meer met privéstrand en onze sportieve activiteiten (tennis, kanovaren, toernooien…). Juli en augustus zijn bij ons gezinsmaanden! Kinderclub, entertainment en activiteiten overdag en 's avonds, voor alle leeftijden.

U reist met z'n tweetjes? Geniet van het overdekte verwarmde zwembad op de camping en onze wellnessruimte.

In de omgeving van de camping vindt u 650 kilometer wandelpaden langs en over de vulkanen. Smulpapen en fijnproevers halen hun hart op met smakelijke streekgerechten. Natuurlijk bezoekt u ook de kaasboerderijen in de buurt!

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums