.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Internationaal straattheaterfestival van Aurillac

Aurillac, Departement Cantal

Van 23 t/m 26 augustus 2017 (32e editie)

Jaarlijks wordt Aurillac in de derde week van augustus de internationale hoofdstad van het straattheater. Meer dan 400 gezelschappen vertonen hun kunsten in alle expressievormen: ongewone ruimtelijke installaties en toneelapparatuur, sprookjesfiguren, circuskunst in nieuwe stijl, theater en opera in een originele vorm…

 

Straattoneel in Aurillac

Vindt u deze foto leuk ?

Straattoneel in Aurillac

Het straattheaterevenement waar u bij moet zijn

Het beroemdste festival van de Auvergne zet zich in om het straattheater op waardige manier te vieren. Heel Aurillac en de naburige gemeentes gonzen mee op het ritme van de levende voorstelling. Klassieke en hedendaagse stukken, marionetten, performances, circus, dans, poëzie en nog veel meer. Een waaier aan optredens, net zo gevarieerd en open als het straatfestival van Aurillac zelf.


Naast het officiële festivalprogramma kunt u genieten van vele spontane voorstellingen. In totaal nemen meer dan 500 gezelschappen bezit van de straten van Aurillac.

 

En wie niet wachten kan, kan profiteren van het “voorprogramma” van het festival van Aurillac. Voorafgaand aan het festival voeren namelijk een aantal gezelschappen van het officiële programma hun voorstelling op in verschillende gemeentes in het departement.

 

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums