.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Internationaal Short Film Festival

Clermont-Ferrand

Van 2 t/m 10 februari 2018 (40e editie)

 

Het Internationale Short Film Festival van Clermont-Ferrand is het belangrijkste filmevenement ter wereld gewijd aan de korte film.

 

Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand

Jaarlijks komen duizenden liefhebbers en filmmakers de filmtalenten van morgen ontdekken, zakelijk netwerken of hun film presenteren op dit evenement met meer dan 150.000 bezoekers, 150 films die meedingen naar een prijs en honderden andere films om te ontdekken.

 

De films worden vertoond op verschillende plekken in de stad en elke avond is het een drukte van belang. Twee bruisende weken in het voetlicht staan in het verschiet. Dit jaarlijks terugkerende evenement heeft eind januari plaats, met films, tentoonstellingen en ontmoetingen!

 

Het Festival wordt voortgezet in het Electric Palace

Het Electric Palace is een cultureel evenement in de vorm van een speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen bar waar de festivalgangers elkaar tijdens het hele festival kunnen ontmoeten. Een gezellige plek om een hapje te eten en naar concerten te luisteren, leuk voor klein en groot.

 

Een speciale applicatie!

Voor het short film festival van Clermont bestaat ook een gratis applicatie voor smartphones (IPhone en Android). Als u Clermont Filmfest downloadt, beschikt u over alle nuttige informatie over de voorstellingen, films, filmzalen, hotels, restaurants, de aanwezige filmmakers enz...
Download gratis de applicatie Clermont FilmFest vanaf Appstore of Google Play.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums