.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

In de Auvergne wordt het water ten dienste gesteld van de verzorging van uw lichaam

In de Auvergne, in Midden-Frankrijk, hebben twee nieuwe thermoludieke centra een spectaculaire voorziening voor wellness en waterplezier gerealiseerd. Twee nieuwe adressen om u te herbronnen: Royatonic in Royat (Puy-de-Dôme) en Caleden in Chaudes-Aigues (Cantal).

Een explosie van wellness...
Een explosie van wellness...

Royatonic in Puy-de-Dôme

Vlak bij de stad Clermont-Ferrand heet het thermoludieke centrum Royatonic (half overdekt, half in de openlucht) u welkom voor een explosie van wellness.
Onder een imposante houten koepel werd een ruimte van 2400 m² ingericht, die speciaal bestemd is om aan uw conditie te werken, u te ontspannen en uw batterijen op te laden.
Ontdek de immense warmwaterlagune, die verfraaid is met bubbelbedden, bubbelbaden, nekdouches en een fontein met een klank-en-lichtspel. Kom vervolgens uit bij de in het vulkanische gesteente uitgegraven baden: frigidarium (koud bad), caldarium (warm bad), geparfumeerd bad. Uw centrum beschikt ook over twee hamams en een Scandinavische ruimte met sauna's en verfrissende douches.

 

Deze versterkende wellness gaat buiten verder met houten terrassen en een bassin van meer dan 210 m², dat opgevrolijkt wordt met bubbelbedden, fonteinen en spuitmonden met masserende stralen.
Royatonic nodigt u uit voor een reis rond de wereld van de uitzonderlijke massages en verzorgingen in het SanHoa Instituut, een universum van schoonheid en rust.
U zult de reis door zeven vulkanische gebieden op prijs stellen: Afrika, India, de Verenigde Staten, Hawaï, Azië, Griekenland en de Auvergne, elk vertegenwoordigd door een cabine. Het instituut biedt u gelaats- en lichaamsverzorgingen aan, evenals een gespecialiseerde massage per cabine: een Californische massage in de cabine van de Verenigde Staten, een Hawaïaanse massage in de Hawaïaanse cabine, enz.

 

Water tot 82 °C
Water tot 82 °C

Caleden in Cantal

In Chaudes-Aigues blaast de warmte u nieuw leven in. In de Cantal heeft Caleden,een gloednieuw complex dat badkuren, thermoludisme en lichaamsverzorging combineert, in 2009 de deuren geopend. Op het dak van het nieuwe centrum kunt u genieten van een sauna en een bassin met onderwatermuziek. De lichaamsverzorgingen worden à la carte of in de vorm van themavakanties van twee tot zes dagen aangeboden.
U zult worden verrast door een architectuur waarin het warmste water van Europa (82 °C) aangeboden wordt: fonteinen, watervallen, warme dampen, bubbelbaden, ... Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, steen of flagstone, draagt bij tot de hoge omgevingskwaliteit van dit nieuwe type kuurcentrum dat uniek is in Frankrijk.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums