.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Golf met Beatrice Martin

Béatrice Martin, een ervaren golfster, kent perfect de aangeboden golfbanen die ontwikkeld werden in harmonie met de unieke natuurlijke omgevingen op de 18 greens in de Auvergne. Ze geeft ons haar klare kijk op de beoefening van de golfsport.

Beatrice Martin - Liga van de Auvergne Golf
Beatrice Martin - Liga van de Auvergne Golf

Maak een wandeling langs 18 holes

"De golfbanen in de Auvergne onderscheiden zich door de uitzonderlijke natuurlijke omgevingen waarin ze zich bevinden. Het zijn banen van 9 en 18 holes, in prachtige landschappen, soms aan de rand van de vulkanen.
Aan de voet van de Puy de Dôme of in een kuuroord zoals Vichy, de golfsport is alomtegenwoordig in de regio. Golfers zullen kunnen genieten van verbazingwekkende natuurlijke omgevingen, in de rust van de bossen van de Cantal of in het vulkanische gebied van Le Puy-en-Velay.
Met uw gezin, met vrienden of alleen: deze aangename activiteit in de volle natuur is altijd een genot."

Golf des Volcans
Golf des Volcans

Eerste kennismaking met en perfectionering van de beoefening van de golfsport

"De infrastructuren die ter beschikking gesteld worden van de beoefenaars, bieden de mogelijkheid om deze sport op elke leeftijd aan te leren. Er bestaan trainings- en kennismakingscentra waar je tips krijgt van echte professionals, in het kader van privé- of groepslessen.
De Auvergne heeft ook een bijzondere inspanning geleverd op het gebied van de beoefening van gehandicaptengolf."

Golfvakanties maar meer dan dat

"Tal van niet te missen plaatsen van het erfgoed in de Auvergne bevinden zich vlak bij de golfbanen. Cultuur, sport, gastronomie of wellness: in de Auvergne wint de golfer op elk niveau!
Je kan er ook echte hartstochtelijke liefhebbers ontmoeten, dankzij de clubhuizen van elke golfbaan: de 19de hole in zekere zin!"

 

Beatrice Martin

Communications Officer van de Liga van de Auvergne Golf


ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums