.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Fietsen met het gezin in de Auvergne

Voor ontspannen tochtjes en uitjes met het gezin of met vrienden heeft de Auvergne ook van alles in petto.

Met het licht golvende landschap en het uitgebreide netwerk van pittoreske kleine wegen is met name de Allier een geschikt departement voor fietstochten met het gezin. Ook in de Puy-de-Dôme en de andere departementen zijn talloze routes voor gezinnen te vinden.

Vélo-rail in de Auvergne

Vindt u deze foto leuk ?

Vélo-rail in de Auvergne
Laat u tijdens een uitje van enkele uren tot enkele dagen verrassen door de rijkdom van het natuurlijk en cultureel erfgoed... In een schitterend groene omgeving vol kastelen en andere bezienswaardigheden is het aangenaam fietsen!

Voies vertes’ - Voorzieningen voor volledig veilig fietsen

Waarom maakt u geen gebruik van een van de 'voies vertes' (groene wegen), gemarkeerde fietspaden voor een gezinsavontuur met zelfs de allerkleinsten... Zo voert ‘La Voie Verte du Velay’ u bijvoorbeeld door prachtige landschappen, maar pas op, trappen moet u wel zelf doen...

Vélo-rail, een andere manier van fietsen

Het betreft fietsen die op een platform zijn gemonteerd dat zich via oude spoorlijnen verplaatst... De aanblik ervan is verrassend! Toch is het een praktische en leuke manier om de Auvergne te verkennen.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums