.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Festival Les Cultures du Monde

Gannat

Van 21 t/m 30 juli 2017 (44e editie)

Cultures du Monde in Gannat
Cultures du Monde in Gannat

Al veertig jaar lang vindt in het zuiden van de Allier een uniek cultureel evenement plaats.

Het festival “Les cultures du monde” is een ode aan de culturele diversiteit.

Volkeren uit de hele wereld ontmoeten elkaar jaarlijks in Gannat in gezelschap van 65.000 festivalgangers. Een rondje om de wereld waar u in tien dagen een reis maakt om de Ander te ontdekken. Geen competitie op dit festival, maar ervaringen om met anderen te delen en een goed humeur op alle hoeken van de straten!

 

Een programma à la carte met themavoorstellingen en dans- en muziekgezelschappen afkomstig van alle vijf continenten die u tien dagen lang in vervoering brengen, in een feestelijke en bontgekleurde sfeer. Les Cultures du Monde biedt ook workshops om te dansen en te zingen, typische gerechten om de smaakpapillen te laten reizen, een film/debat en tentoonstellingen om kennis te maken met volkeren aan de andere kant van de wereld…

In heel Gannat bruist het van de activiteiten, voor een paar dagen is het de wereldhoofdstad van het feest. Uw kinderen kunnen de hele week meedoen aan workshops,  voor activiteiten en ludieke creaties (marionetten, maskers maken, weven...)

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums