.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Europavox: de Auvergne als Europees centrum van moderne muziek

Clermont-Ferrand

Van 30 juni t/m 2 juli 2017 (12e editie)

Jaarlijks ontvangt de Auvergne groepen uit heel Europa voor drie dagen kosmopolitische concerten. Welkom in Clermont-Ferrand, in de grootste rockstad van Frankrijk! Als u van hedendaagse muziek houdt, kom dan de stad eind mei ontdekken, tijdens het “Europavox” festival, waar de beste artiesten van Europa optreden.

 

Concert in het Coopérative de Mai
Concert in het Coopérative de Mai

Europavox is ontstaan uit een eenvoudig idee:

De opbouw van Europa tot leven brengen via de taal die al haar inwoners beheersen, die van de muziek. Gedurende drie dagen en 50 concerten worden op dit festival stijlen, landen en talen gemengd. Welk ander festival is in staat om op hetzelfde podium en op dezelfde avond groepen uit Litouwen, Portugal, Denemarken, Italië en België te laten optreden? Clermont-Ferrand wordt zo een ontmoetingspunt in het centrum van Europa met artiesten van 22 nationaliteiten en 26.000 festivalgangers.

 

Iedereen is welkom op het Place du 1er mai in de tenten, voor de open podia of in de Coopérative de Mai – een concertzaal vol symboliek, die zeer geliefd is bij artiesten en muziekliefhebbers.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums