.
ZIN IN IETS ANDERS? Ontdek onze vakantietips voor een bezoek aan de Auvergne, met z'n tweetjes of met het gezin arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
Le Puy-linzen uit de Haute-Loire
Le Puy-linzen uit de Haute-Loire

Een voorproefje van de keuken van de Haute-Loire

Een gulle, gulzige of gastronomische keuken...
De recepten en de kennis van deze authentieke keuken zullen u ongetwijfeld verleiden, zo rijk is de variëteit aan gerechten.

Artisous kaas
Artisous kaas

Producten uit de Haute-Loire

De tafels van de Haute-Loire verwelkomen u met verrassende streekproducten: de groene linzen uit Le Puy, de Fin Gras uit Mézenc, het kalfsvlees van de Velay en de "Vedelou", het zwarte lam uit de Monts du Velay, de varkens uit de Haute-Loire, de kaas "Le Velay", de geitenkaas en de "Chabrirou", de Perles Rouges van de Monts du Velay, het bier Vellavia, ijzerhard als kruidenthee of likeur (Verveine Pagès of ambachtelijke Verveine), de honing uit onze bergen ....

 

Chef-koks uit de Haute-Loire

De chef-koks wiens vakkennis wordt erkend door vele gidsen en netwerken (Guide Michelin, Logis, Toques d'Auvergne, Maître-Restaurateur,...) zullen u verwelkomen met hartstocht voor hun streek. Ze zullen u de streekproducten laten proeven.

Dat wordt smullen !


Chef-koks met een Michelinster uit de Haute-Loire

Régis et Jacques Marcon

Philippe Brun

 

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums