.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Door de Auvergne in een oldtimer

ClassicArverne is een reisorganisator die tochten ontwerpt voor toeristen om de Auvergne vanuit de auto te ontdekken. Vanuit uw eigen wagen of achter het stuur van een van de door ClassicArverne verhuurde klassieke cabriolets.

Trakteer uzelf op een dag of weekend in een Ford Mustang uit 1968 of een Triumph TR4 uit 1962, een originele manier om de unieke landschappen van de Auvergne te doorkruisen. Geluk ligt soms in een draai aan de sleutel!

TR4 : een onvergetelijke vakantie
TR4 : een onvergetelijke vakantie

ClassicArverne verstrekt roadbooks voor een dag vanaf € 20 en diverse thematoeren vanaf € 520 (2 personen, 2 dagen/1 nacht, volpension): golfen, gastronomie, wellness, helikopterdoop, langs de vulkanen van de Auvergne en de 'Toscaanse Auvergne'.


Kies uit een van onze bestaande arrangementen of neem contact met ons op voor een toer op maat. Ons streven is het verzorgen van een sensationele, onvergetelijke vakantie in een cabriolet!

 

Een greep uit het aanbod:

- Huur van een MGA (1956), Triumph TR4 (1962) of Ford Mustang (1968): vanaf € 130 halve dag / € 300 hele dag

- Huur van een Alfa Romeo (1991) of Mazda MX5 (1996): vanaf € 100 halve dag / € 220 hele dag

 

Het is even een paar minuutjes wennen, maar al gauw voelt u zich thuis achter het stuur. U profiteert onbezorgd van fraaie landweggetjes in de Auvergne die u naar betoverende bestemmingen brengen.

 

Meer informatie

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums