.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

De streek Auvergne: nog mooier vanuit de lucht

Luchtballonnen of helikopters voor de bezoeken, vliegers voor de schoonheid van het vliegen, parapente, deltavliegen en parachutespringen voor het plezier van het vliegen en het genot om deze steeds toegankelijkere sporten te beoefenen, die u als een ander mens van uw vakantie laten terugkeren en onuitwisbaar in uw geheugen gegrift blijven.

Vlucht met luchtballon
Vlucht met luchtballon

Vanuit de lucht maakt de Auvergne indruk! Een vliegtocht is een rustige manier (luchtballon of helikopter) om de Auvergne vanuit de lucht te bezoeken, waar je bovendien niet moe van wordt. Over ongerepte landschappen vliegen, zoals de Puy de Dôme, en de diversiteit van de landschappen en de verborgen rijkdommen van de natuur ontdekken is puur genieten in de zuivere lucht.


Welke soorten vluchten?

De keuze is groot en voor iedereen toegankelijk in optimale veiligheidsomstandigheden: net zoals de vogels hier bent u een beschermde en vrije soort.
Om de luchtsporten te beoefenen, zorgen de hoogteverschillen voor vertrekpunten met uitgestrekte vergezichten. Hier vormen zachte bergen en ronde vulkanen een uitstekend gebied om met een zeilscherm of deltavlieger de lucht in te gaan.
De hoog- en laagvlakten zorgen voor terreinen met uitstekende omstandigheden voor zweefvliegtuigen en ulv's, en voor de gezellige vliegerparades.


Zweefparachutisme vlakbij Puy Mary

Vindt u deze foto leuk ?

Zweefparachutisme vlakbij Puy Mary
In elk departement van de regio, de Allier, de Haute Loire, de Cantal of de Puy-de-Dôme, biedt de Auvergne vrije vluchten in alle mogelijke vormen aan: parapente, deltavliegen, ulv-vluchten, parachutespringen.

Het terrein van de top van de Puy de Dôme, dat uniek is in Frankrijk, wordt gekenmerkt door hoogteverschillen van 400 tot 500 m die een vertrek in alle richtingen op adembenemende plaatsen mogelijk maken. U kunt alleen of met twee op tal van plaatsen, overal op het grondgebied, uw vleugels uitslaan.
In de stad Ambert bevindt zich de ulv-school van de Puy-de-Dôme, vanwaar u kunt opstijgen en in alle rust de hoge stoppelvelden van de Col du Béal (bergpas), de stuwdam van Les Pradeaux en de Vallée de la Dore (dal) kunt bewonderen.

 

Kies tijdens uw vakantie voor hogere sferen en echt avontuur.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums