.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

De Auvergne, noords skiën op authentieke wijze

In totaal meer dan 950 km aan aangegeven en aangelegde pistes, en evenveel imposante vergezichten, wachten u op in de Auvergne en doorkruisen het Massif du Sancy (massief), de Cantal, de Forez, de Sucs du Velay (soort van vulkanen), de hellingen van de Mont Mézenc (berg) of La Montagne Bourbonnaise.

Skiplezier met het gezin
Skiplezier met het gezin

In alle massieven beschikken de skioorden over meerdere trajecten voor noordse activiteiten. Goed aangegeven en aangelegde pistes voor alle niveaus maken korte tochten gemakkelijk, net zoals de organisatie van meer veeleisende sportieve tochten, in alle veiligheid.

 

6 gebieden hebben het kwaliteitslabel "Nordique France" gekregen.

 

In de Auvergne heeft skiën een gezinsvriendelijk karakter. Zo kunnen kinderen al vanaf de leeftijd van 4 jaar langlaufen en profiteert iedereen, op zijn eigen manier en ongeacht de leeftijd, van de weldaden van deze sport die het uithoudingsvermogen verbetert. Een reden te meer om skiën en herbronnen in gezinsverband te doen.

 

Meer informatie

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums