.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

De Auvergne met een gids

Wilt u in alle rust wandelen, volop van uw uitstap genieten en kennismaken met een broze en onverwachte natuur? Neem een gids!

Hij (of zij) neemt niet alleen de logistiek en uw veiligheid voor rekening, maar geeft ook raad en weetjes in overeenstemming met uw verwachtingen.

 

14.20 uur: een moment van geluk, gedeeld met vrienden
14.20 uur: een moment van geluk, gedeeld met ...

Beleef de Auvergne op zijn best

Hoe expressief ze ook mogen zijn, de ronde vulkanen en licht glooiende landschappen verschaffen u geen uitleg over de samenstelling en de geologische formatie van het reliëf, en evenmin over de oorsprong en ontwikkeling van de bronnen. Naargelang van wat u aantrekt, zult u niet in staat zijn om meteen de beste weg te vinden in de diversiteit en variëteit van het aanbod.
De gids stelt samen met u uw tocht samen, op uw maat.

 

Deze natuurkenner-allrounder, die specifieke kennis heeft van heel specifieke gebieden (plantkunde, geologie, geschiedenis), zal u verrassen.
In groep of samen met uw gezin wandelen in het gezelschap van een gids is uzelf de kans geven om echt ondergedompeld te worden in het natuurlijke en authentieke erfgoed.

 

Vind een wandelgids in de Auvergne

 

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums