.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

De Auvergne, gezinsvriendelijk aan wintersport doen

De Auvergne heeft een gezinsvriendelijk karakter: voor traditionele sneeuwvakanties bieden we een enorme verscheidenheid van activiteiten, gematigde prijzen, aangepaste en beveiligde diensten, een vakantie ver van de grote massa, meer natuur en een hartelijke ontvangst

Rodelen met het gezin
Rodelen met het gezin

Kinderactiviteiten

De Auvergne verwelkomt de hele familie. De allerkleinsten kunnen terecht in het kleuterdagverblijf en kinderen vanaf 3 jaar kunnen hun eerste skilessen krijgen in de Piou Piou-clubs. De École du Ski Français biedt voor alle leeftijden lessen aan om (beter) te leren skiën.

 

Fan van sneeuwballengevechten en sneeuwmannen? Wij hebben aangepaste en vrij toegankelijke speelruimten. Het hele gezin kan er terecht, net zoals op de rodelbanen en de talrijke ijsbanen, die onmisbaar zijn voor winters plezier.

 

Twee skioorden, Le Mont Dore en La Bourboule, hebben het Franse kwaliteitslabel "Famille Plus Montagne" gekregen, een bewijs van de kwaliteit van de op gezinnen gerichte dienstverlening, die aangeboden wordt tegen uiterst voordelige prijzen en afgestemd is op elke leeftijd.

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums