.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Auvergne, een paradijs voor motorrijders!

Perfecte bochten, wegdek van kwaliteit, ruime ongerepte hoogvlaktes, geheimzinnige vulkanen en vorstelijke meren, de wegen in de Auvergne zijn gemaakt voor motorrijders en zorgen voor een dosis intense en onvergetelijke sensaties. Kom maar op, ontdek de Auvergne op de motor!

Maakt niet uit welke weg u neemt, grijp deze kans om de natuurlijke, culturele, historische en uiteraard culinaire toppers van de Auvergne al toerend te verkennen: romaanse kerken, schilderachtige dorpen, steden en natuurlijk de vulkanen.

 

De vulkanen van de Auvergne

Vindt u deze foto leuk ?

De vulkanen van de Auvergne

GPS-routes voor uw motortrip door Frankrijk

Een belangrijke steun voor uw trip door de Auvergne zijn de door de regio gratis verstrekte GPS-routes. Download in enkele muisklikken het bestand op uw TomTom, Garmin, Tripy of andere navigators.

  • - De Grande Boucle d'Auvergne is een tocht van 1.100 kilometer door de streek. De tocht is op zich in vier dagen te rijden, maar wilt u onderweg van de omgeving genieten, trek er dan zes of zeven dagen voor uit.
  • - De weekendroute van de Puy-de-Dôme is ideaal voor motorrijders die er drie dagen (+ 2 nachten) tussenuit willen in de Auvergne.Auvergne.

 

Logis Moto

Logis Moto is een label van de Logis-keten: accommodatie met afgesloten stalling en een plek om spullen te bewaren of schoon te maken. Het hotelpersoneel kent de Auvergne goed genoeg om u waardevolle informatie te verstrekken en adviezen te geven voor uw trip, zoals routekeuze, rijomstandigheden, het weer, benzinepompen in de buurt...

 

Ontdek onze selectie van accommodatie voor motorrijders

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums