.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Art'air festival

Royat

8-10 september 2017 (7e editie)

Het festival Art’air is een rondtrekkend evenement met wandelingen, cultuur en ontdekking van het erfgoed, dat elke zomer plaatsheeft in het hart van de vulkanen van Auvergne in de Puy-de-Dôme.

 

https://www.facebook.com/artair.festival/

 

Wandelen in de Chaîne des Puys
Wandelen in de Chaîne des Puys

Een nieuwe manier van wandelen

Dit innoverende evenement heeft als doel de vele rijkdommen van de Auvergne te laten ontdekken via een zeer ruim aanbod aan artistieke en culturele activiteiten (concerten en voorstellingen op ongewone plekken, ontmoetingen tussen kunstenaars en andere professionals, smakelijke pauzes...) direct op de wandelpaden en in de steden en dorpen die aangedaan worden door het evenement.

Vele groepen, kunstenaars en personages uit de regio worden in het voetlicht gesteld, waarmee het festival voor alle deelnemers niet alleen een unieke ervaring wordt maar ook laat zien wat de Auvergne op cultureel gebied te bieden heeft.

 

Een programma “à la carte”

Ontdek dit festival voor één of meerdere dagen. U kunt zelf kiezen aan welke activiteiten u mee wilt doen en naar eigen wens wandelingen koppelen aan kunstontdekkingen overdag, of traditionele maaltijden en concerten ‘s avonds.
Bussen verzorgen dagelijks een pendeldienst van de aankomststad terug naar de vertrekstad. Deze service wordt aangeboden aan het einde van de route of halverwege voor wie niet het hele traject wil afleggen. Op elke wandeling wordt ravitaillering aangeboden.

 

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums